Направи сам

Божиќни и новогодишни салвети

Божиќни и новогодишни салвети
19 декември, 00:09

Во пресрет на празниците кои ни доаѓаат Божиќ и Нова година, како и во пресрет на многубројните зимски слави, имендени и родендени ви претставуваме интересни, декоративни и уникатни салвети, кои дополнително ќе ја збогатат сечија трпеза.

Декорација на визитарски колачи

Декорација на визитарски колачи
09 декември, 00:04

Нивното Височество - визитарските колачи се неразделен дел од трпезата на многу семејни прослави, имендени, веридби...
Декорацијата на ситни колачи не е едноставна, но со малку труд и желба може да направите прекрасни колачи.

Божиќни декорации од храна

Божиќни декорации од храна
05 декември, 10:25
Новогодишната и божиќната трпеза збогатете ги со интересни празнични декорации од храна.            

Есенски декорации од тиква

Есенски декорации од тиква
31 октомври, 13:43

Тиквата, костените, желадите и сувите жолти листови се обележја на есента и без нив есента не би била она што е - најромантичното годишно време.

Направете уникатно декорирани чаши за вино

Направете уникатно декорирани чаши за вино
19 октомври, 01:18

Замислете само колку богато и несекојдневно ќе изгледа трпезата кога на неа ќе се најдат чаши кои ќе бидат сѐ друго само не обични чаши.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус