Направи сам

Неодоливи мечиња што гушкаат

Неодоливи мечиња што гушкаат
01 септември, 00:03

Ако сте од оние луѓе кои постојано се во потрага по нешто ново и досега не видено, тогаш статијава е токму за вас.

Вредна рака прави вака

Вредна рака прави вака
13 мај, 00:05

Убаво спакуван подарок со голема, прекрасно направена панделка е нешто кое несомнено сите од време навреме сакаме да го добиваме.

Направете домашен парфем по ваша желба

Направете домашен парфем по ваша желба
05 април, 00:02

Во потрага да се најде нешто поинакво од она што го имаат и употребуваат сите други околу нас, во потрага да се биде поразличен и повпечатлив, во продолжение информирајте се како самите да си направите парфем по ваша желба и тоа за многу малку пари. 

Како да освоите со домашни колачи?

Како да освоите со домашни колачи?
22 јануари, 00:05

Иако новогодишните празници поминаа не смеете да се откажете од веселата атмосфера.

Беспрекорна трпеза за празниците

Беспрекорна трпеза за празниците
01 јануари, 00:22

Празниците се посебни моменти за секое семејство. Тие се можност да се видиме со пријателите, да ги направиме омилените колачи, да месиме домашно лепче...
 


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

6 Јуни

6 Јуни

Во 1799 година, во Москва е роден познатиот руски поет и основач на модерната руска литература, Александар Сергеевич Пушкин.

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус