Направи сам

Декоративна пченица за Божиќ

Декоративна пченица за Божиќ
10 декември, 05:25

Зелениот дел од пченицата изгледа толку убаво и свежо, па можеби затоа претставува прекрасен украс, а воедно внесува и посебна свежина во домот.

Интересни декоративни салвети

Интересни декоративни салвети
20 јули, 10:16

Кога подготвувате важна вечера во вашиот дом или пречек на посебен гостин потрудете се салветите да изгледаат беспрекорно и интересно.


Прва « 1  2  3  4  5  » Последна 

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус