Новитети

Стигнуваат новите паметни часовници на Google

Стигнуваат новите паметни часовници на Google
08 август, 13:00

Новата платформа на часовниците на Google на корисниците ќе им овозможи сите информации кои вообичаено им стигаат на телефон, да може да се превземаат директно од часовникот.

Шолја која брои калории

Шолја која брои калории
10 јули, 00:06

Магичната шолја „Vessyl” е многу повеќе од обична шолја која секојдневно ја користиме. Станува збор за изум кој ги надмина сите досегашни очекувања во областа на техниката и модерната и напредна технологија.

Производи кои ќе ги снема во наредните 5 години

Производи кои ќе ги снема во наредните 5 години
06 март, 13:48

Технологијата се развива со неверојатна брзина, секој ден се произведуваат нови производи, се смислуваат нови напредни уреди и направи кои до некаде го олеснуваат нормалниот живот, а до некаде и го отежнуваат.

Електричен скејтбоард – новата светска атракција

Електричен скејтбоард – новата светска атракција
12 февруари, 00:01

Електричниот скејтбоард ќе почне да се продава од септември оваа година, и тоа по цена од 1. 299 долари до 1.699 долари. 

Погледнете ја вашата историја на facebook

Погледнете ја вашата историја на facebook
05 февруари, 13:09

Во пресрет на прославата на десет годишнината од постоењето на досега најпопуларната социјалната мрежа facebook, неколку тимови од компанијата изготвија интересни видео снимки за сите корисници на оваа мрежа.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

16 Септември

16 Септември

Во 2010 година НАСА и Меѓународната астрономска унија го донесоа решението со кое едно од езерата на Сатурновата месечина Титан е именувано во чест на Охридското Езеро.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус