Новитети

Нова Gemius Ranking услуга за Македонија

Нова Gemius Ranking услуга за Македонија
24 октомври, 11:12

Ranking.mk е проект кој е дизајниран за да им служи на веб и графичките дизајнери, како извор на релевантни податоци за последниот развој и трендови на македонскиот интернет пазар.

Интересна реклама за новиот 84 инчен HD телевизор од LG

Интересна реклама за новиот 84 инчен HD телевизор од LG
07 октомври, 11:55

Светски развиената компанија LG во медиумите и по социјалните мрежи на Интернет, објави интересно и несекојдневно видео во кое се потенцирани можностите кои ги нуди најновиот модел на 84 инчниот HD телевизор.

Ова може да биде наша иднина!

Ова може да биде наша иднина!
09 септември, 06:48

Пред извесно време на You tube се појави интересно видео, кое се надевам ќе го привлече и вашето внимание како што го привлече и моето.

Twitter со нови правила

Twitter со нови правила
05 август, 13:46

Социјалната мрежа Twitter воведува нови правила за контрола на употреба на навредливи зборови, откако неколку жени од Британија се пожалиле дека имаат добиено огромен број на вознемирувачки, заканувачки и погрдни пораки.

Coffitivity- Зголемете ја вашата креативност

Coffitivity- Зголемете ја вашата креативност
20 мај, 11:49

Mодерираното (70 dB) ниво на амбиентални звуци влијаe на извршувањето на креативни задачи, додека високо ниво на (85 dB) ја попречува креативноста.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус