Новитети

Samsung успешно ја тестираше 5G технологијата

Samsung успешно ја тестираше 5G технологијата
14 мај, 07:24

Од компанијата Samsung Electronics соопштија дека успешно помина тестирањето на петата генерација (5G) безжична технологија. 

Заштедете време со Launchy

Заштедете време со Launchy
10 мај, 10:10

Софтвер со кој можете да пристапите до која било програма, интернет-страница или папка на вашиот компјутер.

Creative Cloud со претплата

Creative Cloud со претплата
08 мај, 12:00

Дали новиот модел на претплата за Creative Cloud има повеќе предности од Creative Suite?

Претставен е новиот LG 55EA9800 со заоблен екран

Претставен е новиот LG 55EA9800 со заоблен екран
01 мај, 11:56

Тоа што пред две недели го најавуваше компанијата LG, новиот LG телевизор со заоблен екран е претставен токму денес. 

Најдобрите бесплатни антивирусни програми

Најдобрите бесплатни антивирусни програми
23 април, 11:29

Како што се зголемува процентот на достапност на Интернетот, така се зголемува и присутноста на вируси кои го оштетуваат софтверот. Сепак, за тоа постои и бесплатна заштита кој може да ја симнете од Интернет и да ја користите неограничено.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус