Новитети

Time Timer Watch – часовник кој одбројува до крајниот рок

Time Timer Watch – часовник кој одбројува до крајниот рок
06 март, 11:01

Како што се ближи времето кога треба да ја завршите обврската, така часовникот одбројува и ве известува колку време ви останало.

Apple дизајнира паметен часовник

Apple дизајнира паметен часовник
04 март, 07:13

Според изјавите на Apple веќе се работи на создавањето на паметен часовник и за сега на тоа работи тим од 100 вработени.

Yahoo забрани работа од дома

Yahoo забрани работа од дома
27 февруари, 07:40

Големата компанија Yahoo која во последниот период направи големи промени, одлучи да ја забрани работата од дома.

Сте слушнале ли за Антонов 225?

Сте слушнале ли за Антонов 225?
22 февруари, 09:27

Антонов 225 е најголемото стратешко летало кое досега е конструирано. Не само што е најголем, тој е и најтежок со цели 640 тони.

И Apple е хакиран!

И Apple е хакиран!
20 февруари, 11:59

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус