од мој агол

За нас се работи, ама на кој да му текне!

За нас се работи, ама на кој да му текне!
05 ноември, 11:11

За нас се работи, за нашата иднина и здравје, но колку и да се радувам што достоинствено ги изодивме тие неколку стотини метри, не можам да го скријам моето разочарување.

16-ти октомври по 2007 година

16-ти октомври по 2007 година
16 октомври, 00:02

После чистото небо на кое блескаа илјадници ѕвезди, надвиснаа тешки и темни облаци. 

Леле луѓе што правиме!

Леле луѓе што правиме!
22 август, 06:30

Тешки времиња се ова, но ќе ги надминеме. Полека, полека, ќе почнеме еден по еден да се будиме, ќе нè огрее и нас сонце.
Не сме толку безнадежни, ќе ја надминеме ние оваа бура, ќе видите, само ни треба уште малку време.

Најновата мерка на Владата – Престанете да дишете!

Најновата мерка на Владата – Престанете да дишете!
29 декември, 00:35

Владата презема неверојатно „корисни” мерки, па лицата над 60 години и трудниците се ослободени од работните обврски. Останатите нека ја применат најновата заштитна мерка – нека не дишат!

Занаетчиите побогати од магистрите

Занаетчиите побогати од магистрите
30 октомври, 06:15

Доколку и вие сте еден од илјадниците работоспособни лица кои трчаат по висок степен на образование и добра позиција, време е да погледнете наоколу и да ја сфатите вистината.

 


Прва  «  1  2  3  4  » Последна

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус