од мој агол

Кој ги проколна административните работници?

Кој ги проколна административните работници?
24 октомври, 06:04

Врткајќи се по административните ходници низ мојот град добив инспирација за оваа статија. Да бидам искрена сретнав и видов работи кои веќе неколку ноќи не ми даваат мирно да заспијам.

 

И овие ми ти биле песни!!!

И овие ми ти биле песни!!!
21 октомври, 01:20

Сè можам да разберам кога се работи за музика која се свири на свадба, ама некои песни едноставно никако не можам да ги разберам.

Треба ли да се поклонуваме пред икона?

Треба ли да се поклонуваме пред икона?
31 јули, 06:32

Ако се навратиме на Стариот Завет од Библијата, за оние кои ја прочитале е јасно дека Бог ги казнувал сите кои правеле идоли и им се поклонувале.

Може ли правилно да се израсне дете од геј родители?

Може ли правилно да се израсне дете од геј родители?
26 јули, 06:22

И ако во светот сѐ уште се нема донесена едногласна одлука за легализација на истополови бракови, се наметнува нова дилема: „Да им се даде ли право да посвојат дете?“

 

За што сонував, а што добив?

За што сонував, а што добив?
23 јули, 06:31

Сте слушнале дека животот е тркало?


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус