од мој агол

Кои се македонските оригинали?

Кои се македонските оригинали?
26 јуни, 07:10

Ајде да ги пронајдеме нашите оригинали, секој град во Македонија да сподели своја приказна, да размислиме и предложиме, да паметиме.

Ким со 1 милион долари ќе израснеше 20 деца

Ким со 1 милион долари ќе израснеше 20 деца
19 јуни, 18:03

Милиони деца годишно страдаат од глад и жед, а уште толку возрасни лица.

Уште ова ни фалеше!

Уште ова ни фалеше!
26 февруари, 06:54

Македонци, стари и млади, добро подгответе се, започна нов „супер” квиз кој вашето знаење ќе го стави на тест каков не сте виделе досега!

Разрешена е најголемата мистерија за Македонија!

Разрешена е најголемата мистерија за Македонија!
14 февруари, 06:14

Читајте внимателно за и вам да ви се разјаснат многу нешта. Еве како мене сè ми се разбистри, сè си дојде на свое место.

Брза помош или лажна помош?

Брза помош или лажна помош?
06 февруари, 07:25

Сигурно и на вас многу пати ви се има случено да ѝ дадете предност на брзата помош.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус