од мој агол

Да се има или не (трето дете), прашање е сега

Да се има или не (трето дете), прашање е сега
31 јануари, 07:06

Американецот се качи на Марс, а ние уште размислуваме дали да се има трето дете. Нема што да се размислува, нормално дека треба да имате трето дете.

Во чест на Тоше

Во чест на Тоше
25 јануари, 12:02

Од моментот кога Тоше го напушти овој свет ни остана само споменот за младото момче со големо срце, ни останаа неговите песни и дела, неговата љубов и искрена насмевка.

4 нешта кои се подобри од facebook, или не?

4 нешта кои се подобри од facebook, или не?
09 јануари, 09:50

Дружењето на социјалните мрежи е забавно, но што е со реалниот живот? Сте помислиле ли дека постојат и други нешта освен постојаното споделување на фотографии, коментари за фотографиите и коментари за коментарите?

Личности и настани кои го сплотија народот и ја одбележаа 2012

Личности и настани кои го сплотија народот и ја одбележаа 2012
28 декември, 09:28
Годината што изминува секој ќе ја памети на свој начин, но на некои настани сите со радост ќе се сеќаваме и навраќаме. Тоа се настани кои го сплотија народот, настани кои од срце нè израдуваа и кои долго ќе ги паметиме и чувствуваме како наш успех, наша радост, како најдоброто од Македониј

Засрами се Македонијо!

Засрами се Македонијо!
10 септември, 13:20

За успехот на кошаркарите и ракометарите нѐ разбра цел свет. За златото останавме неми.


Прва « 1  2  3  4  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус