Пилатес и јога

За здраво срце секојдневно вежбајте јога!

За здраво срце секојдневно вежбајте јога!
03 јули, 07:35

Како што повеќе пати до сега имаме спомнато, јогата која се дефинира како наука за умот, многу позитивно делува на целокупното здравје.

Со медитација до подобар имунитет

Со медитација до подобар имунитет
30 јуни, 07:14

Со помош на медитација се зголемува способноста на умот да може да се бори со сите видови на болести.

Што е јога и зошто треба да се практикува?

Што е јога и зошто треба да се практикува?
21 јуни, 18:15

Јогата е пат преку кој можеме да допреме до своето битие и да се здобиеме со повисока свест за себе - за своето тело и за својот ум, но и за она што се наоѓа позади нив.

Што е медитација?

Што е медитација?
31 мај, 11:16

Медитацијата е техника со помош на која физичкото и духовното тело се доведуваат во хармонија.

Power јога

Power јога
29 април, 07:22

Покрај многуте видови на јога кои постојат и првенствено се наменети за смирување на умот и постигнување на единство помеѓу умот и телото, постојат и видови на јога кои се наменети за намалување на телесната маса. 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус