Позитива

Како се чува љубовта

Како се чува љубовта
09 јануари, 13:43

Размислете како вие ја чувате и ја негувате вашата љубов.

Збогум лето, добредојде есен!

Збогум лето, добредојде есен!
30 септември, 09:18

Богатството на вашиот живот не се мери според она што ќе го пожнеете, туку според она што ќе го засадите.

Магијата на Велигден

Магијата на Велигден
11 април, 00:04

Велигден е денот кога љубовта плати висока цена за надежта да стане реалност. Токму тоа е значењето на Велигден, големиот христијански празник, денот кој се слави во чест на воскресението на Исус како сведоштво дека надежта и љубовта сè уште постојат на овој свет.

Очи полни со љубов и светлина

Очи полни со љубов и светлина
07 ноември, 07:04

На светот гледајте со очи полни со љубов и светлина, бидејќи најубавите и најважните нешта секогаш се скриени на места кои не може секој да ги види.

За сите оние кои го сакаат Божиќ...

За сите оние кои го сакаат Божиќ...
03 јануари, 10:43
Во овој период од годината насекаде околу нас се чувствува магијата на Божиќ, денот на Христовото раѓање.              

Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус