Позитива

Моќни и мудри зборови

Моќни и мудри зборови
04 август, 08:55

Да се успее, значи да се живее успешно. Човекот е успешен кога води мирен, среќен живот исполнет со радост, а притоа се занимава со работата што ја сака.

Куќата со златни прозорци

Куќата со златни прозорци
22 јули, 07:03

Љубовта, топлината на домот создадена од семејството и звуците на смеа и радост се оние кои прозорците ги обојуваат со златна боја. Ништо повеќе и ништо помалку од тоа.

Витраж

Витраж
20 јули, 06:28

Луѓето се како прозорци од витражно стакло.

Продолжи да чекориш

Продолжи да чекориш
08 јули, 06:04

Не е важно колку бавно се движиш, сè додека не запираш и продолжуваш напред.

Не очајувајте ...

Не очајувајте ...
06 јули, 06:35

Никогаш немојте да бидете тажни за нешто што сте пропуштиле, а сте очекувале дека ќе го имате, бидете радосни за пропуштената можност, бидејќи Бог има план да ви даде нешто многу подобро отколку што очекувате.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус