Позитива

Размислувај со своја глава

Размислувај со своја глава
23 јуни, 11:03

Оној кој ја следи толпата, нема да стигне подалеку од неа. Оној кој чекори сам, има можност да се најде на места на кои никој претходно не бил.

Плодовите на животот

Плодовите на животот
09 јуни, 09:20

Срцето е најплодната почва. Сè што ќе засадиш во него – љубов, радост, добрина, простување, омраза..., ќе израсне и ќе даде плод.

Вистинската добрина

Вистинската добрина
31 мај, 10:33

Вистинската добрина никогаш не бара нешто за возврат.

Чудесните патишта на животот

Чудесните патишта на животот
28 мај, 09:05

Оној кој искрено верува и се стреми кон своите соништа, еден ден ќе го добие дарот кој го заслужува.

Ова е мојата желба за тебе

Ова е мојата желба за тебе
28 мај, 06:46

Виножито после дождот, насмевка кога тагата ќе те најде, сонце кое душата ќе ти ја грее и добрина која од срцето твое ќе пее.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус