Позитива

Чудесните патишта на животот

Чудесните патишта на животот
28 мај, 09:05

Оној кој искрено верува и се стреми кон своите соништа, еден ден ќе го добие дарот кој го заслужува.

Ова е мојата желба за тебе

Ова е мојата желба за тебе
28 мај, 06:46

Виножито после дождот, насмевка кога тагата ќе те најде, сонце кое душата ќе ти ја грее и добрина која од срцето твое ќе пее.

Убавината на животот

Убавината на животот
25 мај, 06:25

Ако засадам семе, тоа ќе израсне во прекрасен цвет.

Добрината со добрина се враќа

Добрината со добрина се враќа
14 мај, 10:39

Добрината секогаш се враќа со добрина. Да се биде алка во синџирот на љубовта значи несебично да се помага, без скриени намери, без очекувања и награди.

Ако веруваш дека...

Ако веруваш дека...
14 мај, 09:26
Ако веруваш дека добрината со добрина ќе се врати,токму ти биди оној кој денес некому добрина ќе прати!

ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус