Позитива

Најубавите цитати за пријателството

Најубавите цитати за пријателството
11 мај, 07:05

Пријателството не е нешто што се учи во училиште, но доколку не го знаете вистинското значење на пријателството, тогаш ништо не сте научиле

Ех, само да знаеш...

Ех, само да знаеш...
03 мај, 09:56

Да знаеш колку се силни твоите мисли, никогаш нема да размислуваш за негативни работи.

Си ветувам себеси дека...

Си ветувам себеси дека...
29 април, 08:06

Пред да реагирам на која било емоција, ќе му се обратам на своето срце.

Најубавите цитати од Стив Џобс

Најубавите цитати од Стив Џобс
27 април, 11:14

Еден од најголемите визионери и иноватори на современиот свет зад себе остави инспирација за милиони луѓе ширум светот.

Најубавите цитати од Нелсон Мандела

Најубавите цитати од Нелсон Мандела
15 април, 09:53

Најголемиот борец за слобода, човекот кој го посвети својот живот на борбата за мир и правда, зад себе остави силни и мудри зборови кои треба да послужат како пример на секое човечко суштество.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус