Позитива

Пронајдете ја можноста

Пронајдете ја можноста
30 март, 07:35

Надвор од нередот пронајдете ја едноставноста, во несогласувањето пронајдете ја хармонијата, а во средината на тешкотијата пронајдете ја можноста.

Не заборавајте кои сте

Не заборавајте кои сте
22 март, 09:44

Малкумина од нас имаат доблест да останат свои и да не заборават кој бил покрај нив во најтешките мигови.

Сè има свое место и време под сонцето

Сè има свое место и време под сонцето
21 март, 10:12

Никој не може наеднаш да се подигне или да падне, па дури ни Сонцето и  Месечината.

За добрината...

За добрината...
16 март, 10:27

Ниеден чин на добрина, па колку и да изгледа мал и неважен, никогаш не е залуден.

Промени ...

Промени ...
07 март, 10:02

Ние мора да бидеме промената која самите сакаме да ја видиме.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус