Природни лекови

Тиквички – неопходни за организмот

Тиквички – неопходни за организмот
10 јули, 09:54
Овој богат состав на благотворни материи има позитивно влијание врз срцето и крвните садови, покачениот холестерол и триглицериди во крвта, како и кај лицата со дијабетес. Големото количество на вода ја става во групата на најважни диуретици, која помага за исфрлување на непотребните течности о

Кантарион – билка која значи здравје

Кантарион – билка која значи здравје
01 јули, 09:53

Жолтите цветови на оваа чудесна билка се надалеку познати по лековитата моќ за лечење на опекотини и рани, но кантарионот наоѓа голема примена и при лечење на многу болести.

Црешите се лек!

Црешите се лек!
22 јуни, 09:58

Црешите се вистински дар од природата, не само поради прекрасниот вкус, туку и поради лековитата моќ која е собрана во овие мали плодови.

Природни лекови за коса без првут

Природни лекови за коса без првут
29 мај, 09:29

Природата секогаш нуди најдобар начин за справување со одредени здравствени проблеми.
Обидете се со некој од природните лекови и кажете му збогум на првутот.

Нане - тревка која смирува и релаксира

Нане - тревка која смирува и релаксира
18 мај, 02:08

Нането потекнува од тлото на Европа, а поради неговите извонредни својства и широката примена одгледувањето на оваа тревка денес е распространето ширум светот. 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус