Природни лекови

Состојки за здрави очи и одличен вид

Состојки за здрави очи и одличен вид
17 јуни, 17:23

Грижата за очите и за видот е многу важна, исто како што и секоја друга грижа е важна кога станува збор за здравјето.

Знаеме ли што е Хомеопатија?

 Знаеме ли што е Хомеопатија?
17 јуни, 09:13

Кога ќе слушнеме за хомеопатија, тоа најчесто ни асоцира на користење на лекови со природно потекло.

Сурутка – најздравиот млечен производ

Сурутка – најздравиот млечен производ
16 јуни, 07:00

Сурутката е исцедокот кој се добива при засирувањето на млекото, односно нус-производ. Ги содржи околу 20% од вкупните протеини кои ги има во млекото од животинско потекло. 

Чаеви кои пушачите мора да ги пијат

Чаеви кои пушачите мора да ги пијат
15 јуни, 06:54

Без да се задржуваме на штетата од пушењето која на секого му е добро позната, ќе се обидеме да ви помогнеме полесно да се откажете од цигарите и да ги прочистите дишните патишта.

Со сирење до здрави заби

Со сирење до здрави заби
08 јуни, 09:43

Од тоа како ќе биде изџвакана храната и дали добро ќе биде обработена, зависи и како храната понатаму ќе делува на организмот, дали ќе го подобри здравјето или ќе му наштети.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус