Природни лекови

Корисна и штетна храна за лицата со алергии на полен

Корисна и штетна храна за лицата со алергии на полен
01 мај, 07:03

За жал бројот на луѓето кои се алергични на поленов прав од година во година се зголемува. 

Цвеклото го намалува крвниот притисок

Цвеклото го намалува крвниот притисок
22 април, 08:44

Цвеклото, кое е голем извор на железо, помага и за намалување на крвниот притисок.

Пијалок за здрави гради

Пијалок за здрави гради
14 април, 07:30

Сѐ повеќе внимание се посветува на третманот на ракот на дојка, кој пред сѐ е предизвикан од неправилната исхрана.

Матичен млеч

Матичен млеч
28 март, 07:38

Медот и матичниот млеч се познати по своите лековити состојки уште многу одамна.

Храната како природен лек

Храната како природен лек
27 февруари, 07:18

Преку храната се внесуваат сите потребни витамини и минерали кои му се потребни на организмот за правилно да функционира.


Прва « 22  23  24  25  26  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус