Совети

Како да го забрзате вашиот андроид

Како да го забрзате вашиот андроид
29 август, 00:06

Познато е дека со текот на времето на користење мобилните телефони, таблетите или паметните телефони кои имаат андроид оперативен систен стануваат многу спори, а со тоа и не толку корисни. 

Револуционерна алатка со која сами ќе си креирате сајт

Револуционерна алатка со која сами ќе си креирате сајт
15 јуни, 09:18

Револуционерната алатка Asidus WebWizard е сè што ви треба за да креирате веб сајт. Креаторите ја усовршиле алатката до тој степен што не ви се потребни никакви предзнаења за да го креирате својот веб сајт.

Интересен трик за видеа кои ги гледате на youtube!!!

Интересен трик за видеа кои ги гледате на youtube!!!
08 мај, 01:50

Отворете го соодветниот линк преку youtube и во url адресата додадете го следниот запис на крај:

Индекс во Word

Индекс во Word
22 април, 07:14

Како да изработите индекс во Word.

Разлика меѓу веб сајт и веб портал

Разлика меѓу веб сајт и веб портал
06 април, 11:50

Што е веб сајт, а што веб портал? Која е улогата на Интернет продавницата?


Прва  «  1  2  3  » Последна

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

14 април

14 април

На денешен ден се навршуваат 17 години од смртта на Видое Подгорец, еден од најплодните македонски писатели, поет, романсиер, патописец и раскажувач.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус