Совети

Инсталирајте ги сите програми одеднаш

Инсталирајте ги сите програми одеднаш
12 март, 05:00

ninite.com е интернет страница преку којашто можете да ги преземете, инсталирате и ажурирате сите бесплатни програми. 

Две Skype сметки истовремено?!!!

Две Skype сметки истовремено?!!!
25 февруари, 00:02

Погледнете како да активирате две Skype сметки истовремено.

Заштитете ја својата приватност од Google

Заштитете ја својата приватност од Google
11 февруари, 04:13

Неколку совети што треба да ги знaете ако пребарувате со Google.

Автоматизирана содржина во Word

Автоматизирана содржина во Word
16 декември, 01:00

Иако Microsof Word има голем број на автоматизирани команди, ретко ги користиме. Опцијата Table of Contents може да ви заштеди многу време при изработката на содржини за документ.

Repeat на Youtube?!!!

Repeat на Youtube?!!!
24 ноември, 05:44

Вчера, како и многу пати претходно, наидов на песна која би ја слушала цел ден, но за жал, веќе по 10-от пат ми се смачи да кликам Play.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус