Совети

Време е за пролетно чистење на техничките помагала!

Време е за пролетно чистење на техничките помагала!
01 април, 00:03

Можете ли да замислите дека на глушецот од компјутерот се наоѓаат безброј бактерии кои можат да се сретнат и во тоалетот? 


Прва « 1  2  3  » Последна 

ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус