Статии

Магијата на Велигден

Магијата на Велигден
11 април, 00:04

Велигден е денот кога љубовта плати висока цена за надежта да стане реалност. Токму тоа е значењето на Велигден, големиот христијански празник, денот кој се слави во чест на воскресението на Исус како сведоштво дека надежта и љубовта сè уште постојат на овој свет.

Најубавите цитати од Стив Џобс

Најубавите цитати од Стив Џобс
27 април, 11:14

Еден од најголемите визионери и иноватори на современиот свет зад себе остави инспирација за милиони луѓе ширум светот.

Научив дека...

Научив дека...
21 јануари, 06:26

„Научив дека” е статија посветена на вистината, на нештата кои едноставно се такви какви што се, претставуваат неразделен дел од животот и нè учат како да бидеме подобри луѓе.

Убави пораки за Среќна Нова Година!

Убави пораки за Среќна Нова Година!
29 декември, 06:49

Доаѓа денот кој сите со нетрпение го очекуваме. Ден во кој сите сме во некаква брзаница бидејќи се подготвуваме за вечерниот дочек. 

Бесценети нешта кои не се купуваат со пари

Бесценети нешта кои не се купуваат со пари
27 декември, 09:06
Дали парите се преценети или навистина се неопходни за нормален и среќен живот? Парите се потребни за многу нешта, без пари не можете да се нахраните, облечете, речиси сè околу нас е помалку или повеќе поврзано со пари, но за жал со парите ги поврзуваме и најважните нешта во животот.

Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус