Статии

Големите нешта

Големите нешта
30 септември, 11:27

Следните неколку реченици нема да ви кажат ништо ново, ништо што досега не сте го знаеле. Само ќе ве потсетат на малите големи нешта во животот, на неколку едноставни, но толку силни вистини.

Моќта на насмевката

Моќта на насмевката
12 септември, 06:22

Насмевката има чудесна моќ.

Најубавите цитати од Мајка Тереза

Најубавите цитати од Мајка Тереза
09 септември, 06:50

Нејзините зборови нема да ни кажат ништо ново, ништо што досега не сме го слушнале. Тие се едноставни, токму како и нејзиниот живот, но моќни исто колку и нејзините дела.

Не чекај повеќе ни миг!

Не чекај повеќе ни миг!
31 август, 06:35

Сте забележале ли дека животот секојдневно ве става пред нови предизвици, а вие постојано го чекате вистинскиот миг за да се опуштите и да бидете среќни?


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

6 Јуни

6 Јуни

Во 1799 година, во Москва е роден познатиот руски поет и основач на модерната руска литература, Александар Сергеевич Пушкин.

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус