Статии

Рецепт за љубов

Рецепт за љубов
24 јуни, 17:50

Комбинирајте ги сите состојки заедно и ќе го добиете посакуваниот рецепт.

Твоите дарови

Твоите дарови
23 јуни, 18:34

Ти си чудесно суштество способно да се бори со предизвиците на животот, а твоите дарови се твои благослови кои твоето животно патување ќе го направат достојно за живеење.

Цени го твоето време

Цени го твоето време
20 јуни, 18:15

За вредноста на една секунда ќе ти кажат оние кои преживеале сообраќајна несреќа.

Каков живот сакате за себе?

Каков живот сакате за себе?
14 јуни, 06:54

Човекот го жртвува своето здравје, за да заработи што повеќе пари. Потоа ги жртвува парите за да си го врати здравјето.

Зборовите на Махатма Ганди – клуч до мудроста

Зборовите на Махатма Ганди – клуч до мудроста
11 јуни, 08:54

Неисцрпната мудрост на Ганди нека ви го осветли патот и нека ве поттикне промената на светот да започне токму од вас. Она што ние не го цениме и не му придаваме никаква важност, за многумина е свето и бесценето.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

18 Мај

18 Мај
Во 1872 година во селото Влахи, Мелничко, во Пиринска Македонија, денешна Бугарија, е роден Јане Сандански, еден од најистакнатите македонски револуционери, познат и почитуван војвода и одличен раково
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус