Техно Свет

Нокшир со iPad

Нокшир со iPad
12 јануари, 09:02

Потсетете се на времето кога и вие бевте мали деца, а вашите ви даваа обичен нокшир.

Lexus Is

Lexus Is
11 јануари, 10:22

Новите фотографии од најновиот модел на Lexus Is покажуваат дека дизајнерите својата работа ја продолжиле таму каде што претходно застанале со поранешните модели.

iPhone 5 – еден од најлошите паметни телефони

iPhone 5 – еден од најлошите паметни телефони
10 јануари, 12:55

Според една неодамнешна анкета на Consumer Reports, iPhone 5 не е на врвот на листата на паметни телефони.

Олдтајмерите и нивните наследници

Олдтајмерите и нивните наследници
18 декември, 13:57

Љубителите на автомобили сигурно ќе уживаат во фотографиите на овие навистина убави олдтајмери, но и нивните наследници, модерни, брзи и моќни автомобили.

Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620
12 декември, 12:58

Пристигна новиот член во семејството на Nokia, Nokia Lumia 620.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус