Техно Свет

Погледнете го новиот Lamborghini Huracán!

Погледнете го новиот Lamborghini Huracán!
04 април, 00:02

На саемот за автомобили кој се одржува во Женева, покрај останатите нови модели на автомобили беше претставен и новиот модел на Lamborghini - долго најавуваниот Huracán.

Време е за пролетно чистење на техничките помагала!

Време е за пролетно чистење на техничките помагала!
01 април, 00:03

Можете ли да замислите дека на глушецот од компјутерот се наоѓаат безброј бактерии кои можат да се сретнат и во тоалетот? 

Производи кои ќе ги снема во наредните 5 години

Производи кои ќе ги снема во наредните 5 години
06 март, 13:48

Технологијата се развива со неверојатна брзина, секој ден се произведуваат нови производи, се смислуваат нови напредни уреди и направи кои до некаде го олеснуваат нормалниот живот, а до некаде и го отежнуваат.

PAMU – интелигентен автомобил на иднината

PAMU – интелигентен автомобил на иднината
26 февруари, 06:29

Неодамна Рено го претстави својот PAMU, интелигентен автомобил кој самиот си управува, се вклучува во сообраќајот и си бара слободен паркинг.

Електричен скејтбоард – новата светска атракција

Електричен скејтбоард – новата светска атракција
12 февруари, 00:01

Електричниот скејтбоард ќе почне да се продава од септември оваа година, и тоа по цена од 1. 299 долари до 1.699 долари. 


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус