Техно Свет

Погледнете ја вашата историја на facebook

Погледнете ја вашата историја на facebook
05 февруари, 13:09

Во пресрет на прославата на десет годишнината од постоењето на досега најпопуларната социјалната мрежа facebook, неколку тимови од компанијата изготвија интересни видео снимки за сите корисници на оваа мрежа.

Како да го продолжите животниот век на гумите

Како да го продолжите животниот век на гумите
28 октомври, 06:43

Иако гумите спаѓаат во потрошен материјал кој треба често и навремено да се менува со цел да се добие безбедност при возењето, истите треба и правилно да се одржуваат.

Нова Gemius Ranking услуга за Македонија

Нова Gemius Ranking услуга за Македонија
24 октомври, 11:12

Ranking.mk е проект кој е дизајниран за да им служи на веб и графичките дизајнери, како извор на релевантни податоци за последниот развој и трендови на македонскиот интернет пазар.

Интересна реклама за новиот 84 инчен HD телевизор од LG

Интересна реклама за новиот 84 инчен HD телевизор од LG
07 октомври, 11:55

Светски развиената компанија LG во медиумите и по социјалните мрежи на Интернет, објави интересно и несекојдневно видео во кое се потенцирани можностите кои ги нуди најновиот модел на 84 инчниот HD телевизор.

Ова може да биде наша иднина!

Ова може да биде наша иднина!
09 септември, 06:48

Пред извесно време на You tube се појави интересно видео, кое се надевам ќе го привлече и вашето внимание како што го привлече и моето.


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус