Техно Свет

Coffitivity- Зголемете ја вашата креативност

Coffitivity- Зголемете ја вашата креативност
20 мај, 11:49

Mодерираното (70 dB) ниво на амбиентални звуци влијаe на извршувањето на креативни задачи, додека високо ниво на (85 dB) ја попречува креативноста.

Samsung успешно ја тестираше 5G технологијата

Samsung успешно ја тестираше 5G технологијата
14 мај, 07:24

Од компанијата Samsung Electronics соопштија дека успешно помина тестирањето на петата генерација (5G) безжична технологија. 

Заштедете време со Launchy

Заштедете време со Launchy
10 мај, 10:10

Софтвер со кој можете да пристапите до која било програма, интернет-страница или папка на вашиот компјутер.

Creative Cloud со претплата

Creative Cloud со претплата
08 мај, 12:00

Дали новиот модел на претплата за Creative Cloud има повеќе предности од Creative Suite?

Претставен е новиот LG 55EA9800 со заоблен екран

Претставен е новиот LG 55EA9800 со заоблен екран
01 мај, 11:56

Тоа што пред две недели го најавуваше компанијата LG, новиот LG телевизор со заоблен екран е претставен токму денес. 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус