Убав дом

Мебел во боите на зимата

Мебел во боите на зимата
15 јануари, 09:07

Белата боја која асоцира на снег, на ладна зима, студ, но и на убавина и чистота, може да ја внесете во својот дом преку белиот мебел и деталите во просторот.

Како да го украсите домот за Божиќ

Како да го украсите домот за Божиќ
05 јануари, 00:35
Новогодишните и Божиќните празници се наближуваат, затоа ви предлагаме нови идеи за украсување на вашиот дом.             

Креативни идеи за искористување на старите и непотребни работи

Креативни идеи за искористување на старите и непотребни работи
12 декември, 00:05

Доколку се пронајдовте во текстот, значи доколку чувате стари предмети на кои не знаете што да им правите, а не сакате да се ослободите од нив, примерите за како нив да ги пренамените се токму за вас.

Убав и практичен дом

Убав и практичен дом
16 ноември, 10:51

Да се уреди мал простор е вистинска умешност. 

Што треба да знаете при изборот на материјал за вашиот мебел

Што треба да знаете при изборот на материјал за вашиот мебел
27 октомври, 06:26
При уредувањето на домот сè повеќе луѓе се одлучуваат за изработка на мебел по мерка, наместо за оној кој веќе го има во салоните за мебел.        

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус