Убав дом

Топ 10 идеи за шанк во домот

Топ 10 идеи за шанк во домот
02 декември, 11:51

Ако размислувате каков шанк да направите за во вашиот дом во продолжение ви ги претставуваме десeтте добри идеи.

Кујнски ентериери од соништата

Кујнски ентериери од соништата
30 ноември, 00:42

Време е за инспирација, време е да промените нешто во вашата кујна.

Екстремни идеи за уредување на вашиот дом

Екстремни идеи за уредување на вашиот дом
29 ноември, 00:24

Дваесет нови идеи за уредување на вашиот дом, погледнете во продолжение.

Есента во вашиот дом – креативни декорации

Есента во вашиот дом – креативни декорации
07 ноември, 06:24

Убав дом е оној кој е уреден со љубов. Не е важно дали мебелот е нов и модерен, важен е вашиот однос кон предметите, како и креативноста и љубовта кои ги внесувате при уредувањето.

Разубавете го домот со интересни и несекојдневни полици

Разубавете го домот со интересни и несекојдневни полици
05 ноември, 11:02

Домот, местото во кое го поминуваме поголемиот дел од животот, треба да биде пријатен, уреден по наш вкус, треба да биде составен од елементи кои ни се драги, кои ни будат чувства на мир и спокој и нe потсетуваат на убави моменти.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус