Убави нешта

Книга – светилка

Книга – светилка
28 август, 11:16

Лесно е прилагодлива според потребите на корисниците, се поставува на ѕид, служи како украс и се користи како светилка за читање книги.

Кога рефлексијата ќе стане магија

Кога рефлексијата ќе стане магија
23 јули, 09:52

Кога водата нежно ќе ја допре природата, отсликувајќи ја во сиот нејзин сјај, рефлексијата станува магија која ги допира сетилата.

Боите на Африка

Боите на Африка
18 јули, 06:43

Дивината на Африка, саваните, звуците на животните, можноста да се доживее сафари и да се биде дел од природата се вистински предизвик за авантуристите кои можат да си дозволат патување низ оваа прекрасна земја.

„Данмала” цветни кругови од Кети Клајн

„Данмала” цветни кругови од Кети Клајн
08 јули, 07:52

Човековиот ум не познава граници кога станува збор за креирање и создавање на неверојатно убави и несекојдневни работи.

Кога ќе се запалат светлата

Кога ќе се запалат светлата
05 јули, 07:10

Љубителите на убавите нешта сигурно ќе уживаат во фотографиите на кои градовите и патиштата како да оживеале, обвиткани во ноќните светла.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

14 април

14 април

На денешен ден се навршуваат 17 години од смртта на Видое Подгорец, еден од најплодните македонски писатели, поет, романсиер, патописец и раскажувач.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус