Убави нешта

Воздушните фотографии од Исланд - фотографии или апстрактна уметност?

Воздушните фотографии од Исланд - фотографии или апстрактна уметност?
10 октомври, 12:57

На неверојатните фотографии кои се направени од рускиот фотограф Andre Ermolaev прикажан е Исланд .Фотографиите се сликани високо од небото

Видете го светот од птичја перспектива

Видете го светот од птичја перспектива
10 октомври, 12:12

Доближете се до чудесниот свет на птиците и видете како изгледа светот од нивна перспектива.

Леталата на Фестивалот на ветрови на најпознатата плажа во Сиднеј

Леталата на Фестивалот на ветрови на најпознатата плажа во Сиднеј
09 октомври, 21:19

На Фестивалот на ветровите кој деновиве се одржа во Австралија, разлетаните и разнобојните летала – змаеви го обоија небото во најразлични бои.


Прва « 28  29  30  31  32  » Последна 

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус