Убави нешта

Неверојатни вертикални градини

Неверојатни вертикални градини
10 февруари, 06:44

Патрик Блан е познат ботаничар и креатор на првите вертикални градини во светот. 

Скулптури отсечени од парче хартија

 Скулптури отсечени од парче хартија
17 јануари, 05:34

Човековата креативност ги надминува сите граници на очекуваното.

Уметност од снег

Уметност од снег
13 јануари, 02:57

Познатиот уметник од Јужна Англија, Симон Бек, се сети да го искористи снегот за да направи прекрасни уметнички дела.
Станува збор за неверојатни уметнички цртежи кои изгледаат како да се направени од некоја машина, а не од човек.

Неверојатните Божиќни книги на Yusuke Oono

 Неверојатните Божиќни книги на Yusuke Oono
09 јануари, 07:13
Божиќните книги на архитектката Yusuke Oono наидоа на воодушевување, одобрување и позитивни реакции од луѓето насекаде низ светот.                 &nb

Креативни идеи за новогодишни елки

Креативни идеи за новогодишни елки
31 декември, 01:23

Се ближат Божиќните и Новогодишните празници. 


© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус