Убави нешта

Неверојатно убави портрети од кучиња

Неверојатно убави портрети од кучиња
18 ноември, 11:19

Несомнено кучето е најдобриот пријател на човекот. Тоа го сака, почитува и штити својот газда, пријателски се однесува и со него е и во неговите најтешки моменти, а за возврат добива внимание и многу, многу љубов.

Животинчиња

Животинчиња
02 ноември, 00:01

Посветеноста на работата, трпението и огромната љубов кон она што го работи се карактеристиките кои го отсликуваат овој Холандски фотограф. 

Бидете оригинални за денот на вештерките

Бидете оригинални за денот на вештерките
31 октомври, 00:06

Во пресрет на „Ноќта на вештерките” (Halloween), бројни уметници ширум светот почнуваат да ги презентираат нивните костимографски идеи.

Неверојатни хотели кои го одземаат здивот

Неверојатни хотели кои го одземаат здивот
12 октомври, 00:06

Дали сте расположени за виртуелна посета на некои од најубавите хотели во светот?
Ако сте, погледнете какви предлози имаме за вас.

Зошто Будимпешта е еден од најубавите градови во Европа

Зошто Будимпешта е еден од најубавите градови во Европа
07 октомври, 01:15

Сместен на двата брега од прекрасниот Дунав, Будимпешта е град кој е посебен по многу нешта. Многумина го сметаат за најубавиот град во Европа, а прогласен е и за 9-от најубав град во светот.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

8 Декември

8 Декември

Во 1980 година, поранешниот член на Битлси, Џон Ленон бил застрелан од непознат напаѓач.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус