Вицотека

Џокица за на факултет

Џокица за на факултет
15 јули, 04:34

Малиот Џокица ја прашува својата учителка дали може да разговараат после часот. Учителката прифатила.

Плавуши во театар

Плавуши во театар
15 јуни, 01:48

Одат две плавуши во театар и прашуваат на каса:

- Извинете, имате карти?

Негативни броеви

Негативни броеви
21 мај, 03:47

Синот на некој полицаец на школо учел за негативни броеви.
Но бидејќи ништо не му било јасно, го замолил неговиот татко да му објасни.

Охриѓани...

Охриѓани...
06 мај, 04:15

Си бил некој турист и отишол во Охрид.

Ја паркирал колата пред некоја куќа, а една баба од прозорецот му рекла :

Дневникот на Мујо

Дневникот на Мујо
24 април, 04:53

Во дневникот на Мујо пишува:


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус