Вицотека

Професорот и студентот

Професорот и студентот
01 април, 08:22

Студентот му се јавува на професорот во 2 часот наутро:

Црвенкапа и другарот

Црвенкапа и другарот
14 февруари, 00:05

Кога Црвенкапа била малечка имала другар со кој многу убаво си се дружеле. Но, нивното пријателство завршило кога нејзиниот другар се преселил во друга држава.

Мујо во такси

Мујо во такси
25 ноември, 00:03

Се возел Мујо во такси кога одеднаш откажале кочниците. Таксистот кој целиот бил во паника почнал да вика:

Ех, да беше недела

Ех, да беше недела
16 ноември, 11:32

Мујо оди да го посети својот брат во Германија. 

Волчја поза

Волчја поза
29 октомври, 01:32

Некој тип разговарал со неговиот пријател - доктор и му се доверил:


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус