Вицотека

Полицаец

Полицаец
14 октомври, 00:04

Млад полицаец само што завршил академија, излегол на улица за да ја извршува својата должност.

СМС порака

СМС порака
02 октомври, 11:37

Млад дечко ѝ праќа порака на мобилен на својата девојка:

Наркоман без документи

Наркоман без документи
04 септември, 12:42

Полицаец запира наркоман и го прашува:

Пензионер и предизборни ветувања

Пензионер и предизборни ветувања
17 август, 00:05

Гледа пензионер предизборни ветувања на телевизија и сам за себе си коментира...

Каде оди штркот?

Каде оди штркот?
14 август, 07:03

Тато, тато, каде оди штркот откако ќе го донесе бебето?


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус