Вицотека

Рата за кредит

Рата за кредит
11 август, 00:01

Мислите дека на никој на овој свет не му е грижа дали сте сè уште живи?

Семејство

Семејство
09 август, 00:04

На клупа во парк нежно се гушкаат и прегрнуваат момче и девојка.

Слободен удар

Слободен удар
10 јули, 00:57

Играат фудбал Бразил со Германија. 
Резултатот е 6:1 за Германија, натпреварот е при крај, фудбалерите на Бразил прават прекршок и судијата досудува слободен удар за Германија.  

Циганска работа

Циганска работа
22 јуни, 01:57

Си биле двајца цигани кои сакале да одат во Охрид. Нашле некој таксист кој возел на диво и го прашале:

Комарци

Комарци
13 јуни, 00:02

Пеце и Миле престојувале во некој хотел. Во текот на ноќта комарците се нагостиле со нив. Наредниот ден им се пожалиле на рецепционерите од хотелот, а рецепционерите ги прашале:


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус