Вицотека

Маскенбал

Маскенбал
28 мај, 00:10

Се шетала смртта од врата на врата бидејќи барала потенцијален муштерија. 

Чај од нане

Чај од нане
13 мај, 00:03

Две пријателки бринета и плавуша седеле во кафич. Бринетата нарачала хибискус, а плавушата ја прашала:

5 денари

5 денари
01 мај, 00:01

Некој човек се шетал по улица и до него се приближило мало ромче кое му рекло:

Пензионер на доктор

Пензионер на доктор
18 април, 00:05

Пензионер му се жали на докторот: „Докторе, сите мои пријатели постојано зборуваат дека имаат редовен сексуален живот. Ве молам за некој совет”.

Колку треба да бидам висока?

Колку треба да бидам висока?
14 април, 00:27

Пациентка му се обраќа на докторот: „Докторе, колку треба да видам висока за мојата тежина? ”


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус