За неа

Историјата на коктел фустанот

Историјата на коктел фустанот
07 ноември, 00:22

Коктел фустанот е безвременско парче облека кое секоја жена мора да го има. 

Големо НЕ за шминка на плажа, но со мали исклучоци

 Големо НЕ за шминка на плажа, но со мали исклучоци
28 јули, 05:25

 

Желбата да бидеме убави и привлечни ни создава проблем кога станува збор за топлите летни одмори и сончањето на плажа.

Малку мед за убаво лице

Малку мед за убаво лице
01 јули, 04:06

Медот е здравје, тоа на сите ни е добро познато. Но, она што можеби не сте го знаеле е дека медот има чудесни ефекти врз лицето и заменува многу скапи производи за нега на кожата.

Што момчињата најпрво забележуваат кај девојките?

Што момчињата најпрво забележуваат кај девојките?
04 јуни, 09:00

Од вкусот на момчињата и од тоа што им е најважно, зависи и што најпрво забележуваат кај девојките.

Како сами да направите панделка од вашата коса?

Како сами да направите панделка од вашата коса?
13 мај, 07:55

Погледнете како се прави панделка од вашата коса на наједноставен начин. 


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус