За неа

Како да уживате на вашата свадба

Како да уживате на вашата свадба
09 август, 13:53

Секоја девојка сонува за денот кога ќе облече венчаница и ќе застане на лудиот камен. А како што се приближува тој ден, така расте и неспокојството и низ мислите ни минуваат безброј прашања.


Прва « 21  22  23  24  25  » Последна 

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

8 Декември

8 Декември

Во 1980 година, поранешниот член на Битлси, Џон Ленон бил застрелан од непознат напаѓач.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус