За него

Точките се во мода!!!

Точките се во мода!!!
02 април, 00:03

Најновите светски модни куќи и дизајнери ја донесоа и најновата вест која се однесува на машката мода, а таа е дека оваа пролет и ова лето во мода ќе бидат материјалите на кои се испечатени принтови со точки, кругови и секакви кружни форми.

Шалот како моден додаток за секој маж

Шалот како моден додаток за секој маж
07 февруари, 14:17
Шалот како моден додаток е многу популарен на модните сцени ширум светот. Покрај што неговата примена има практична цел - да обезбеди топлина во текот на студените зимски денови какви што имаме сега, шалот и дополнително го збогатува изгледот на личноста која го носи.

Што сакаат момците?

Што сакаат момците?
21 декември, 00:25

Исто како и девојките поголемиот дел од момците имаат префинет вкус кога станува збор за одбирање на девојка. 

Како да го намалите својот стомак

Како да го намалите својот стомак
16 декември, 07:14

Еден од најголемите проблеми со кој се соочуваат поголемиот дел од мажите во врска со нивниот физички изглед е големиот стомак.

И машките сакаат подароци

И машките сакаат подароци
09 декември, 00:15

Новогодишните и Божиќните празници се одлична можност на вашиот сакан да му подарите нешто.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

29 јануари

29 јануари
Во 1845 година, во неделниот весник New York Evening Mirror, била објавена „Гавранот”, легендарната поема на Едгард Алан По.        
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус