За него

Модни совети од дизајнерот Мајкл Корс

Модни совети од дизајнерот Мајкл Корс
28 февруари, 07:36

Познатиот американски креатор Мајкл Корс, кој во светот на модата најмногу е познат по дизајнирањето на спортска облека за жени, открива неколку важни модни трикови за мажи, кои и самиот веќе подолго време ги применува.

Машки палта

Машки палта
30 јануари, 08:46

Сé до првите пролетни денови, палтата, заедно со јакните и спортските винтјаги, се основни модни комбинации на зимската сезона.

На што треба да внимавате при бричење?

На што треба да внимавате при бричење?
20 јануари, 09:43

Споредете го своето прво бричење на вашата брада со секое наредно. Навистина интересно, некогаш толку добро ќе го избричите своето лице без ни мали гребнатинки, но почесто тоа завршува со гребнатинки.

Maшки паричници Diesel

Maшки паричници Diesel
13 јануари, 09:07

Колекција на паричници од Diesel за момци со стил.

Машки часовници

Машки часовници
03 јануари, 10:19

Часовникот го надополнува твојот стил, елегантноста, самодовербата. Изборот на линиите, обликот, бојата се израз на твојот карактер. 


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

18 Мај

18 Мај
Во 1872 година во селото Влахи, Мелничко, во Пиринска Македонија, денешна Бугарија, е роден Јане Сандански, еден од најистакнатите македонски револуционери, познат и почитуван војвода и одличен раково
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус