За него

Фризури за момчиња со виско чело

Фризури за момчиња со виско чело
17 декември, 16:09

Големото чело е проблем кај голем дел од момчињата. Тоа не може да го промените, но можете да направите добра фризура за да бидете задоволни од својот изглед.

Јоко Оно со машка модна колекција

Јоко Оно со машка модна колекција
30 ноември, 12:34

Јоко Оно ја претстави својата машка модна колекција инспирирана од нејзиниот покоен сопруг Џон Ленон.

Флертот се менува со тек на годините

Флертот се менува со тек на годините
05 ноември, 11:06

Флертот пред да стапите во брак и флертот откако сте се развеле нормално е да се разликува.

Машки чевли – есен 2012

Машки чевли – есен 2012
26 септември, 12:11

Погледнете го најдоброто од најдобрите колекции за оваа есен.

20 машки фризури за 2012

20 машки фризури за 2012
05 септември, 13:29

Погледнете ги 20-те најдобри фризури за оваа година. Кратка или подолга, темна или светла, едноставно најдобро од најдобрите.


ПОПУЛАРНО

Прекрасните бои на есента

2019-09-30 06:17:00
Прекрасните бои на есента

Есента е годишно време кое е обоено со најмногу бои. 
Насекаде преовладуваат прекрасни нијанси на црвена, портокалова, кафеава, жолта и златна боја.

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

11 Ноември

11 Ноември
На денешен ден, во 1974 година е роден американскиот актер и продуцент Леонардо Ди Каприо.     
© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус