Забава

Слободен удар

Слободен удар
10 јули, 00:57

Играат фудбал Бразил со Германија. 
Резултатот е 6:1 за Германија, натпреварот е при крај, фудбалерите на Бразил прават прекршок и судијата досудува слободен удар за Германија.  

Најдобриот имитатор во светот!

Најдобриот имитатор во светот!
25 мај, 00:10

Оваа неверојатна птица има способност да ги имитира сите звуци кои ќе допрат до неа, без оглед дали доаѓаат од природата или се вештачки.

Чај од нане

Чај од нане
13 мај, 00:03

Две пријателки бринета и плавуша седеле во кафич. Бринетата нарачала хибискус, а плавушата ја прашала:

5 денари

5 денари
01 мај, 00:01

Некој човек се шетал по улица и до него се приближило мало ромче кое му рекло:

Пензионер на доктор

Пензионер на доктор
18 април, 00:05

Пензионер му се жали на докторот: „Докторе, сите мои пријатели постојано зборуваат дека имаат редовен сексуален живот. Ве молам за некој совет”.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус