Забава

Колку треба да бидам висока?

Колку треба да бидам висока?
14 април, 00:27

Пациентка му се обраќа на докторот: „Докторе, колку треба да видам висока за мојата тежина? ”

Папагал во јавна куќа

Папагал во јавна куќа
09 април, 00:11
Во продавница за миленичиња некоја жена видела многу убав, а евтин папагал.  Кога запрашала зошто е толку ниска цената, продавачот ѝ одговорил дека папагалот претходно престојувал во јавна куќа и никој не сака да го купи.

Попот и оџата

Попот и оџата
05 април, 00:03

Изградил попот црква, а неговиот прв комшија, оџата изградил џамија.
Попот подигнал камбанарија до црквата, а оџата одма после него подигнал минаре.

Дневникот на плавуша

Дневникот на плавуша
28 март, 01:13

25 јуни
Се подготвувам за прекрасно патување, ќе крстарам по океанот. Жал ми е што мојот сопруг не можеше да дојди со мене. 
Многу сум возбудена.

Цајкан во патрола

Цајкан во патрола
21 март, 13:44

Патролира цајкан навечер по паркот, кога гледа една грмушка мрда.
- Кој има таму? - викнал цајканот и гледа од грмушката излегува гол дечко.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус