Забава

Итро куче

Итро куче
17 март, 12:52

Сопствениците му забраниле на нивното куче да се качува на креветот. 
Додека се тие дома, тоа ги почитува нивните наредби, но што се случува кога тие не се дома? Дали и тогаш кучето ги почитува наредбите? 

Подарок за денот на жената

Подарок за денот на жената
15 март, 00:02

Разговараат Германец, Италијанец и Македонец кој што ѝ купил на сопругата за 8 - ми март.

Кате слаткарката

Кате слаткарката
06 март, 12:05

Седеле дома маж и жена и жената му рекла на мажот:
- Мажу, тече вода во купатилото!

Маче и џоинт

Маче и џоинт
04 март, 00:01

Оди маче по улица и наоѓа завиткан џоинт ...

Степени на пијанство

Степени на пијанство
24 февруари, 01:49

Прв степен:
Седиш дома со татко ти, пиете ракија и ти му кажуваш:
- Јас тебе те познавам од некаде!


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус